Skip to main content

Multimedia
Stage

Stage

Creatief

1-4 dagen per week

Voel jij een kriebel van binnen om te werken voor Gods koninkrijk? Ben je creatief en wil je groeien in media en design? Wil je helpen om de netten online uit te gooien zodat we mensen kunnen bereiken met het evangelie? Ben je enthousiast over wat God kan doen via multimedia? Dan is stage lopen in een kerk echt wat voor jou!

Deze stage is voor jong volwassenen die zin hebben om uitgedaagd te worden in leiderschap, persoonlijke te groeien en om te groeien in je vak als professional! Je werkt samen met een senior art-director waarvan je veel kan leren. En een coach die je helpt om je leerdoelen te behalen.

In deze vacature willen we vooral niet te veel over ons vertellen want.. deze stage gaat vooral om JOU! Je persoonlijke groei staat centraal. Wat wil jij leren? Wat vind je leuk om te doen? Waar wil je in uitgedaagd worden? Samen gaan we kijken hoe wij jou kunnen helpen in je persoonlijke groei en je helpen om te onderzoeken welke talenten God in jou heeft gelegd.

We zijn op dit moment ontzettend aan het groeien online! Ons Youtube bereik is 105.500. En we hebben dit jaar 133 nieuwe subscribers erbij. Op Instagram groeien onze volgers ook met 273! En onze weergaven zijn al 28.379. Waarvan 1.723 klikken door naar profiel en 72 klikken door naar website. Dit betekent dat ons bereik echt groeit, mensen geïnteresseerd zijn in wat we doen en nieuwsgierig zijn naar Life Access. Er komen nu zelfs mensen uit andere gedeelten van Nederland om te kijken wat er in Life Access gebeurt! Omdat we zo groeien en steeds zichtbaarder worden kunnen we hulp gebruiken. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met het evangelie van Jezus. Hij is de sleutel van het leven. Hij is de access to life!

Ben jij hard-werkend, enthousiast, bomvol creativiteit, sta jij open om te leren en groeien en wil je ons helpen om online mensen te bereiken? En ben je nu nog steeds aan het lezen? Dan is dit de stage voor jou! Het lijkt ons super leuk om een koffie/ thee met je in te plannen!

Solliciteer of stuur een bericht!