Skip to main content

Welkom  Welcome   Bienvenido   Salut   Privet

Welkom  Welcome   Bienvenido   Salut   Privet

Welkom  Welcome   Bienvenido   Salut   Privet

Welkom  Welcome   Bienvenido   Salut   Privet

Welkom  Welcome   Bienvenido   Salut   Privet

Welkom  Yōkoso  Huānyíng  Ahlaan bik  Willkommen  Benvenuta

Welkom  Yōkoso  Huānyíng  Ahlaan bik  Willkommen  Benvenuta

Welkom  Yōkoso  Huānyíng  Ahlaan bik  Willkommen  Benvenuta

Welkom  Yōkoso  Huānyíng  Ahlaan bik  Willkommen  Benvenuta

Welkom  Yōkoso  Huānyíng  Ahlaan bik  Willkommen  Benvenuta

Dit kun je verwachten

Bekijk alvast een dienst op ons YouTube kanaal

Onze geschiedenis

1975 - Kerkplanting in hartje Amsterdam

Er werd in Amsterdam een kerk geplant door de Chinese Overseas kerk. Ze kochten een pand midden in de Rosse buurt / Chinatown van Amsterdam. En richten daar de kerk Yang Cheun op. Een kerk speciaal voor Chinese migranten. Het zat al snel vol en er was een grote groep kinderen. In de zondag dienst werd er alleen Kantonees gesproken. Dit sloot te weinig aan bij de groeiende groep kinderen. Zij zijn de tweede generatie Chinese jongeren. Geboren in Nederland en spreken zelf volledig Nederlands. Daarom besloten ze een Nederlandse afdeling te starten onder leiding van Joyce.

2002 - Ontstaan Life Access

In 2002 ging de kerk verhuizen naar het huidige gebouw. Want: hier was meer ruimte! En dat was ook nodig want de groep Nederlandstalige jongeren begon te groeien. In 2006 nam Dandy Lai de Nederlandstalige dienst over als predikant. We starten een eigen dienst om 12:15 uur. 

2019 - Een nieuwe voorganger

In 2019 werd er een enquête gehouden onder de leden van Life Access. Uit deze enquete werd duidelijk dat er behoefte was aan eenheid en visie binnen Life Access, ook heerste er een verlangen om open te staan voor andere culturen en het bereiken van nieuwe mensen. Om dit te bereiken in de komende jaren werd Ben Verboom aangenomen als nieuwe predikant van Life Access.

2023 - Vooruitblik

In 2022 kwamen  er steeds meer culturen binnen. Wist je dat er maar liefst 180 verschillende nationaliteiten wonen in Amsterdam? We zien steeds meer nationaliteiten binnenstromen! Onze droom is het zijn van een levendige multiculturele kerk die geënt is op Gods levende woord, geworteld in Jezus Christus en vol vuur door de kracht van de Heilige geest. Een kerk die een gezonde balans heeft in woord, geest en goede werken. 

Hier geloven we in

Dit is onze slogan! Klik op de plusjes (+) om meer te lezen.

Geloven: wij geloven in Jezus
Doen, omdat geloven meer is dan alleen ontvangen. We willen ook actief iets doen met ons geloof.
Samen, want geloven in je eentje is heel moeilijk. Of het op dit moment goed met je gaat of wat minder: je krijgt er een hele familie bij. Die ook voor jou bidden en er voor jou zijn!

Onze voorganger & familie

Ben Verboom is de voorganger van deze kerk. Hij en zijn vrouw Dorien Verboom leiden vol passie deze kerk. Ze hebben een zoontje genaamd Lukas. Hij is twee jaar. Jezus heeft hun leven totaal veranderd en dat gunnen ze iedereen!

Dit zijn wij

Een levendige multiculturele kerk die geënt is op Gods levende woord, geworteld in Jezus Christus en vol vuur door de kracht van de Heilige geest. Een kerk die een gezonde balans heeft in woord, geest en goede werken.

Groepen

We hebben toffe groepen waar je je kunt aanmelden. Dit is dé perfecte plek om relaties te bouwen, vriendschappen op te doen, diepgang te vinden of de cultuur van onze kerk te meten. Bekijk onze groepen 

Kids & Gezinnen

Kinderen kunnen met de worship mee doen en daarna kunnen de kinderen naar boven (met de trap of lift) Er zijn kinderruimtes waar er gespeeld, geknutseld en bewogen kan worden. Er is elke zondag iets voor de kinderen. Ons grootste doel: dat ze jong Jezus leren kennen!

Twijfels over het geloof?

Een aantal keer per jaar geven wij een cursus waar je met al je twijfels, vragen en onzekerheden naar toe kunt gaan. Geen vraag is te gek!  Ontdek wat de Alpha cursus is

Agenda

Wil je weten wat we op de planning hebben? Bekijk dan onze agenda. Deze is altijd up-to-date!  Bekijk onze agenda

Kom je een keer kijken? We zien er naar uit om je te ontmoeten!

Contact

+31 (0)6 – 36 21 98 40
info@lifeaccess.nl

Ons adres

Van Slingelandtstraat 31
1051 CG Amsterdam