Skip to main content

Alpha Cursus

Wat is de Alpha cursus? Bekijk de video:

27 oktober start de nieuwe Alpha cursus

(online alsook fysiek in de kerk)

Al jaren gelovig, ongelovig, veel twijfel, verfrissing nodig, voor de leuk of heb je ontzettend veel vragen? Iedereen is welkom! Jij bent van harte uitgenodigd om mee te doen. Deze cursus is vrijblijvend en geheel gratis!

Hoe ziet zo’n avond eruit?
Je start met je groep met gezellig eten. (Online groep zonder eten) Daarna bekijken jullie een filmpje en gaan jullie met elkaar in gesprek over het thema van het filmpje. Geen vraag is te gek! Jullie sluiten de avond af met wat geklets en iedereen gaat naar huis.

Start: 27 oktober 
Duur: 7 avonden lang + Alpha dag 10 december 
Dag: donderdag avond en een zaterdag
Alle data’s:
27 okt, 3, 10, 17 & 24 november
1 & 8 december 
10 december Alpha dag
Hoe laat?

Fysieke groep: 18.00-21.00 uur.
Online: 19:30 – 20:45 uur.

Deze Alpha groepen starten!


Bekijk hieronder de beschikbare groepen en meld je aan!

Alpha cursus groep (fysiek)

Deze groep komt samen in het kerk gebouw van Life Access. We starten met gezamelijk eten, daarna kijken we een Alpha video en bespreken we het thema met elkaar. En er is ruimte voor vragen. Geen vraag is té gek! Klik om je aan te melden voor deze groep.

 

Adres: Van Slingelandtstraat 31, 1051 CG Amsterdam

Alpha groep (online)

Speciaal voor gezinnen en mensen die behoefte hebben aan een online Alpha cursus. Starten we een online groep.  Super handig als de kinderen op bed liggen, vervoer moeilijk is of je tot laat werkt. We ontmoeten elkaar via Zoom. Klik om je aan te melden.

Online via Zoom

Meehelpen?

Ben je enthousiast over de Alpha, zin in actie of zin om je handen uit de mouwen te steken? Je kunt ons op verschillende manieren helpen!

Hiermee kun je ons helpen bouwen!
  • Koken
  • Cursus leiden
  • Iemand mee nemen